lauantai 17. marraskuuta 2012

Joulukorttitarpeita

Piipahdin kaupungilla asioilla ja kauppakäytävältä löysin kirjakaupan myyntipöydän, johon oli laitettu houkuttelevasti ihania joulukirjoja esille. Selailin kirjoja ja tuumasin, että pitääpä laittaa korvan taakse seuraavaa kirjastoreissua varten. 

Sitten bongasin ihan ohittamattoman joulutarrakirjan! Kirjassa on runsaasti suloisia, jouluisia ja talvisia tarroja. Olen tarramaanikko ja minulta löytyy neljä täyttä tarrakirjaa jo entuudestaan, mutta jouluisia tarroja niissä on vain nimeksi. Niinpä tämä kirja suorastaan hyppäsi kauppakassiini, tietysti maksamisen jälkeen :) Kirjassa on alussa tarrattomia paperisivuja, ilmeisesti tarrojen liimaamista varten (!), mutta reilusti yli puolet on tarrasivuja. Tämä oli oikea namipalalöytö joulusta pitävälle tarraharrastajalle!


Ihanista tarroista innostuneena päätin ostaa myös korttipohjia ja väkertää niistä omatekoiset joulukortit täksi jouluksi. Tarjouksesta ostin kulta- ja hopeatussit, mitkä on aika ehdottomat joulukorttitehtaassa. Olin kahden vaiheilla, että ostanko myös pari ihanaa kuvioleikkuria (pieni ja iso lumihiutale), mutta hylkäsin ne peläten, että rei'itetty kortti voisi tarttua postin lajittelukoneisiin tms. Säästäväisyyssyistä laitan kortit tällä kertaa ilman kuoria, joten kuvioleikkaukselle voi heittää paipait.


Tarjoushyllystä löytyi joulukasseja ja kaunis enkelikynttilä. Ihana roikkuva pehmoenkeli oli pakko ostaa, vaikka se ei tarjouksessa ollutkaan <3

Tällä reissulla kierrätysjoulu jäi kakkoseksi, vaikka tämän enempää tuskin tulee uudistavaroita joulun osalta hankittua. Karkkeja tietysti pitäisi pakettien täytteeksi hommata, vaikka voisihan niitä tehdä itse... hmmm...

2 kommenttia:

  1. Annoin blogillesi tunnustuksen, liebster blog- muodossa, katso ohjeet blogistani http://santranjoulu.blogspot.fi/

    VastaaPoista